Cidery, Strana 2
- české
- slovenské
- anglické
- španělské
- francouzské
- bez přidaného cukru
- nepasterizované
- nefiltrované
- odrůdové
- nealkoholické
- medové
- šumivé
Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Odrůdový
Pasterizovaný
Perlivost
Přidané CO2
Příchuť
Sladkost
Země původu
"Bez skoro bez" je nízkoalkoholický cider s macerovaným květem černého bezu.
Polosuchý cider z jablek z vlastních sadů oblíbené značky Tátův sad z Líšnice u Prahy, dlouho zrající . Cider takový, jaký budete mít rádi. Skvěle se pije
Suchý déle zrající cider z jablek z Tátova sadu z Líšnice u Prahy. Jemná kyselinka, lehká hořkost akorát.
Oblíbený suchý cider od Tátova sadu se zde propojil s fermentovanou čerstvou višňovou šťávou.
Český cider se výraznými znaky zralých jablek vybraných odrůd, které cideru dávají plnou chuť a aroma.
Cider, který je dochmelovaný za studena třemi druhy chmele pro získání skvělého až citrusového aromatu.
Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska. Dezertní typ cideru, který zrál 8 měsíců v dubových sudech. V chuti je sladší, takřka karamelový či medovinový charakter se znaky...
Suchý cider, vyráběný pomalou fermentací z vybraných starých regionálních odrůd jablek a dozrávající v dubových sudech. Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska.
Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.