Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Velmi suchá medovina z květových medů Českého lesa doplněná výraznými tóny chmele a zázvoru.
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...
Vinná medovina kvašená z medu a moštu odrůdy Cabernet Moravia. Medovina temně rubínové barvy.
Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce, chuť je velmi osvěžující, ovocitá, s tóny rybízu a grenadiny doplněná velmi příjemnou...
Po vykvašení medovina několik měsíců zraje v sudech společně s dubovým barikovým dřívím, které přidává na intenzitě medové chuti s nádechem dřevitých tónů.
Lipová medovina je vyráběna za studena kvašením z květového medu a zraje v sudech společně s bylinkami. Má velice jemnou a nevšední chuť. Je plná slunce a příjemných letních vůní.
Zlatavý nápoj, ve kterém vyniká chuť a vůně javorového medu. Celkový dojem je harmonický a víno je dobře pitelné. Vyrobené ze snůšky z javoru v roce 2020.
Medovina prokvašená z druhového lipového medu z oblasti Českého lesa, který medovině dává specifickou vůni a chuť.