Kód: PL0693 | Značka: Pasieka Jaros

Pasieka Jaros - Ochutnávková mini kolekce medovin keramika

1 395 Kč / ks 1 655 Kč Sleva 16 % 1 152,89 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Ochutnávková kolekce malých keramických lahviček.
Kategorie: Kolekce
Hmotnost: 3.13 kg
Země původu: Polsko
Výrobce: PASIEKA JAROS Sp. z o.o.
Způsob úpravy: bez konzervantů
Objem: 1,25l
Cena/l: 1 116,00 Kč
Originální název: Ochutnávková mini kolekce medovin

Tento set obsahuje následující položky:

  • 1x Miód pitny Trójniak - Trybunalski (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

  • 1x Miód pitny Dwójniak - AM (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

  • 1x Miód pitny Dwójniak - Koronny (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z vlastních forem.

  • 1x Miód pitny Dwójniak - Maliniak (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva. Je plněna do krásné originální keramické nádoby vlastní výroby.

  • 1x Miód pitny Półtorak (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.


Stručně o výrobci Pasieka Jaros

Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.

medovina

Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.