Medový cider byl výroben způsobem fermentace pláství medu společně s jablečným moštem, vyzrával posléze v dubovém sudu.
Nepasterizováno, nedoslazováno, nesířeno, obsahuje CO2.
Uchovávejte při teplotě do 8°C, podávejte chlazené.
Nepasterizováno, nedoslazováno, nesířeno, obsahuje CO2.
Uchovávejte při teplotě do 8°C, podávejte chlazené.
Stručně o výrobci Cider Bohemia
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.medový cider
Cider kvašený s medemBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.