Oproti bezovému medovému vínu zde byly použity sušené plody černého bezu a má tedy zajímavější barvu a intenzívnější chuť i aroma.
Medovina je velmi sladká. Medové víno bezinkové pak má barvu tmavší s nádechem do fialova.
Medovina je velmi sladká. Medové víno bezinkové pak má barvu tmavší s nádechem do fialova.
Stručně o výrobci Dvořák - Včelařství a medovinařství
Radomír Dvořák profesionálně navazuje na předchozí výrobu Luženské medoviny, která je méně alkoholická, patří mezi méně sladké medoviny a je dochucována kořením.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.