Starobylý nápoj našich pradedov, vyrábaný z kvalitného včelieho medu tradičným spôsobom.
Tato unikátní medovina je vyrobena tradičním způsobem ze včelího medu a bylinek a není k ní přidáván cukr, líh, barviva ani aromata. Typická chuť a vůně je dosažena dlouhodobým zráním minimálně 1 rok. Je vhodná jako aperitiv a na přípravu míchaných nápojů.
Podávejte vychlazenou na 12-14°C nebo v zimě ohřátou na 50-55°C.
Tato unikátní medovina je vyrobena tradičním způsobem ze včelího medu a bylinek a není k ní přidáván cukr, líh, barviva ani aromata. Typická chuť a vůně je dosažena dlouhodobým zráním minimálně 1 rok. Je vhodná jako aperitiv a na přípravu míchaných nápojů.
Podávejte vychlazenou na 12-14°C nebo v zimě ohřátou na 50-55°C.
Stručně o výrobci EMKO
Tradiční trenčianská medovina.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.