Klasická medovina vyrobená z kvetového medu, jemne sladká chuť, korenisto-bylinková.
Je vyrobená klasickou metódou, t.j. prekvasením roztoku včelieho medu, vody a extraktu zmesi bylín a korenín. Unikátnosťou našej firmy je, že fermentácia medoviny prebieha pri nízkych teplotách - cca 17°C. Tento spôsob zaručuje lepšie zachovanie aromatických a chuťových charakteristík použitých surovín.
Táto medovina je výborná ako aperitív, alebo ako dezert. Vhodná i v kombinácii s múčnikmi, ovocím, korenistými jedlami.
Podáva sa chladená na 14 °C až 18 °C.
Ako nápoj na zahriatie pri 50 °C až 55 °C.
Vyrobená fermentací nejlepších slovenských medů podle tradiční receptury.
Je vyrobená klasickou metódou, t.j. prekvasením roztoku včelieho medu, vody a extraktu zmesi bylín a korenín. Unikátnosťou našej firmy je, že fermentácia medoviny prebieha pri nízkych teplotách - cca 17°C. Tento spôsob zaručuje lepšie zachovanie aromatických a chuťových charakteristík použitých surovín.
Táto medovina je výborná ako aperitív, alebo ako dezert. Vhodná i v kombinácii s múčnikmi, ovocím, korenistými jedlami.
Podáva sa chladená na 14 °C až 18 °C.
Ako nápoj na zahriatie pri 50 °C až 55 °C.
Vyrobená fermentací nejlepších slovenských medů podle tradiční receptury.
Stručně o výrobci Včelco
Malá výroba s velkým srdcemmedovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
5,0
1 hodnocení
5
4
3
2
1