Má medovou chuť a je vhodná k dezertům. Servíruje se při teplotě 12 ° C.
Stručně o výrobci Semiška Penina
V jižních vinařské oblasti Slovinska, v městečku Semič se nachází velká a úspěšná výroba šumivých vín. Výrobu díky technologii rozšířili také o šumivou medovinu z lokálních medů.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.šumivá medovina
Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.