





Medová pomazánka na palačinky, pečivo, do mléka, jogurtu, nebo jen tak na lžičku



Medovina s úžasnými aromatickými a chuťovými vlastnosti jedinečné josty. Chuť, která se hodí pro posezení s rodinou. Receptura, na které Plevovi pracovali 10 let

Limitovaná medovina s černým rybízem, ovocná medovina s kyselinkou a výraznou chutí kombinace ovoce a medu

Medovina prokvašená z vinných moštů odrůd Ryzlink Rýnský, Rulandské modré a Cabernet Moravia v kombinaci s jarním květovým medem.


Domácí medovina méně sladká z medu přímo od včelaře vařená podle staré receptury a zvýrazněná zázvorem.

Jediná limitová řada kvašená se štvestkami. Vynikající aroma a chuť, které vás okouzlí svojí výjimečností.


Zázvorová medovina kategorie metheglin je vyrobena z květového medu a čerstvého zázvoru. Medovina má sametově zázvorový buket a harmonicky vyváženou medově-zázvorovou chuť.

Medovina vyrobena studenou cestou kvašením z květového medu s přídavkem novozélandského chmele, který se používá pro pivní styl typu IPA. Medovina je v procesu výroby dvakrát chmelená. Polosladká medovina velice jemné chuti a zlatozelené barvy.

Medovina vyrobena studenou cestou a kvašením z květového medu s přídavkem australského chmele, který se používá pro pivní styl typu IPA. Medovina je v procesu výroby dvakrát chmelená.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.


Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.

Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.


Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.

Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po červém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou,

Višňová melomela vyrobená z plně vyzrálých višní z buchlovických sadů a květového medu, výrazně višňového buketu, harmonicky příjemné, dlouhé dochuti.

Víno zrálo 8 měsíců na bobulích a jemných kvasničních kalech. Mošt z 5 bílých odrůd.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Speciální edice medoviny z Medovinařství Dvořák. Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu je ideální pro tuto příležitost.



Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.




Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem subového dřeva.


Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubovém dubu po karibském rumu, díky čemuž je v ním možné nalézt chuť pralinek, čokolády a sušeného ovoce.


Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala v barikovém sudu od whiskey.