
Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po červém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou,

Višňová melomela vyrobená z plně vyzrálých višní z buchlovických sadů a květového medu, výrazně višňového buketu, harmonicky příjemné, dlouhé dochuti.

Víno zrálo 8 měsíců na bobulích a jemných kvasničních kalech. Mošt z 5 bílých odrůd.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Krém hydratuje, obnovuje narušený lipidický film, podporuje tvorbu kolagenu a chrání před volnými radikály.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

Aktuální varianta tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z vlastních forem.

Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva. Je plněna do krásné originální keramické nádoby vlastní výroby.

Limitované skladové zásoby z roku 2008. Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.


Mimořádná limitovaná řada aróniové medoviny vyráběné studenou cestou z květového medu a plodů arónie.



Vyrobeno z medů nejvyšší kvality z rodinného včelína. Ušlechtilý nápoj vyrobený klasickou metodou ze svazenkového a lipového medu.




Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem subového dřeva.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.



Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.


Tato polská medovina se vyrábí studenou cestou kvašením ze stejných dílů medu a vody a s přídavkem směsi různých lokálních polských bylin.

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je nahrazeno čerstvým jablečným moštem.

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".



Ušlechtilý „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Dlouhých 10 let v dubových sudech vyzrálá staročeská medovina s výraznou medovou chutí vyváženou 17 druhy koření a bylin.

Tato polská medovina se vyrábí studenou cestou kvašením ze stejných dílů medu a vody a s přídavkem směsi různých lokálních polských bylin.

Polský Dwójniak je studenou cestou vyráběná medovina a kvašená ze směsi lipového medu a vody v poměru 1:1. Velmi sladká druhová medovina s výraznou chutí lipového medu. Skleněná lahev.

Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro vinárny, restaurace nebo čajovny.


K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Plněna do keramiky vlastní výroby.

Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a višňové šťávy ze starého sadu ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.

Suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu


Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Balíček 6 medovin z aktuální nabídky firmy Pleva - potštejnská květová a lipová, slunečnicová, akátová, z lesního medu a jako bonus jedna aktuální limitová ovocná řada.

Delikátní medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květového medu, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.