Medoviny Półtorak jsou nejvíce oceňované medoviny na celém světě. Takto sladké medoviny se běžně jinde nevyrábějí. Obsahují nejvíce kvasitelných cukrů, avšak hlubokoprokvášejími kvasinkami získáme něco přes 16% alkoholu při zachování výrazné sladkosti.
V prodáváme v základní verzi, ve skle.
Stručně o výrobci Pasieka Jaros
Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.přírodní
Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.