Kód: CZC0604A | Značka: Bacha!

Bacha! - BACHA! Cidre No. 4 - Fullhouse - 0,75 l 7%, sklo

159 Kč / ks 131,40 Kč bez DPH
Objednáno
Suchý cidre ze směsi starých odrůd. Plná chuť i vůně. Perfektní rovnováha hořké-sladké-kyselá. Pouze jablka, nic víc! Nefiltrovaný, nepasterovaný.
Možnosti doručení
Kategorie: Cidery
Hmotnost: 1.42 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Bacha!
Alkohol: 7%
Sladkost: suchá
Objem: 0,75 l
Cena/l: 212,00 Kč
Filtrováno: ne
Odrůdový: ne
Pasterizovaný: ne
Perlivost: tichý
Přidané CO2: ne
Originální název: BACHA ! CIDRE NO. 4 7,1% 750ML
Složení: fermentovaný jablečný mošt
Cena na prodejně: 170,00 Kč
Položka byla vyprodána…

Suchý cidre ze směsi starých odrůd. Plná chuť i vůně. Perfektní rovnováha hořké-sladké-kyselá. Pouze jablka, nic víc! Nefiltrovaný, nepasterovaný.

Fullhouse je plný a má předpoklad dále dozrávat. Suchý a plný cider ze starých odrůd. Chutě hořké, kyselé jsou dobře vyváženy. Krásná barva a vůně. Cider, který nechá dojem. První pocit je divokost ovšem následuje dobře vyvážený průběh a mocný závěr.

Charakteristika: suchý, jablečný, málo perlivý

cider

Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.

Výrobce Bacha!

Bacha Cidre! je značka ciderů vyráběných v Lobči ve Středních Čechách. Vycházejí z krajových odrůd jablek, starých sadů a alejí. Jedná se o řemeslné cidery vyráběné v menších šaržích.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bacha Cidre! je značka ciderů vyráběných v Lobči ve Středních Čechách. Vycházejí z krajových odrůd jablek, starých sadů a alejí. Jedná se o řemeslné cidery vyráběné v menších šaržích.

Rádi experimentují, proto žádná šarže a žádný ročník nebude stejný. Cidery budou určeny více pro znalce a ty, co hledají nové, neotřelé chutě a vůně. Stále trochu punk, ale stále více zajímavé.