Medoviny na ohřev
Medovina se dá ohřát v podstatě každá, ale některé je přece jen lepší si vychutnat pouze chlazené. Vybrali jsme tedy pro vás ty medoviny, které jsou pro ohřev nejvhodnější, u kterých se jejich chuť zvýrazní a ohřev jim nikterak neuškodí. Doporučujeme medovinu pouze ohřát, nikoliv převařit.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.
Medovina s příchutí mandle je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je doladěna přírodním výtažkem mandle.
Medovina s příchutí vlašského ořechu je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je jemně doladěná aromatem vlašského ořechu.
Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.
Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.
Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...
Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...
Jedinečný recept této nejstarší slovenské medoviny má své počátky v roce 1973, kdy započala novodobá renesance medoviny. Je vyráběná tepelnou cestou z květových medů a dochucená...
Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.
Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. V Trnavské medovině jsou ukryty dary slunce, rozmanitost a nekonečná pestrost...
Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.
Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.