



Jedinečná varianta kombinace cideru a medoviny, která vás osvěží i během horkého léta



Medovina s úžasnými aromatickými a chuťovými vlastnosti jedinečné josty. Chuť, která se hodí pro posezení s rodinou. Receptura, na které Plevovi pracovali 10 let

Limitovaná medovina s černým rybízem, ovocná medovina s kyselinkou a výraznou chutí kombinace ovoce a medu

Medovina prokvašená z vinných moštů odrůd Ryzlink Rýnský, Rulandské modré a Cabernet Moravia v kombinaci s jarním květovým medem.

Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu

Jediná limitová řada kvašená se štvestkami. Vynikající aroma a chuť, které vás okouzlí svojí výjimečností.

Medovina vyráběna studenou cestou kvašením z lipového medu z národní přírodní rezervace Týřov, poblíž Skryjí na Křivoklátsku. Medovina vyniká výrazným typickým aroma lípy, ale současně je jemná v chuti.


Divoká višňová chuť mladé medoviny ze zralých a voňavých višní. Oproti třešním jsou višně aromatičtější a mají o něco větší říz. Chutná skvěle na ledu i ohřátá.


Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.

Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.

Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a polosladké výrazně jablečné chuti.

Velmi jemná čistá medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z čistého druhového lipového medu z Moravy. Jedná se o limitovanou řadu, která potěší každého znalce medoviny a milovníka chuti a vůně lipového medu.






Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.

Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. Zimní, intenzivnější verze kořeněného „trójniaku“. Ideální pro výrobu svařeného vína.





Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala v barikovém sudu od whiskey.












Tradiční medovina vyrobená z neextrahovaného medu. Dozrávaná 2 roky v dubovém sudu.

Pro slavnostní příležitosti, oslavy, svatby je určena tato edice v krásném skleněném demižonu.

Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.


Speciální degustační set pro milovníka medoviny, který se má stát odborníkem. Skvělý dárek pro výjimečné příležitosti.