Pro větší akce, oslavy nabízíme medovinu 5-10l kanystrech. Na žádost je možné nechat naplnit medovinu i od jiných výrobců, případně jiné druhy. V takovém případě nebo při velkoobchodní poptávce nás kontaktujte e-mailem.
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Výpustný kohout na naše prodávané 10 litrové kanystry Apimed. Doporučujeme, pokud si chcete ulehčit stáčení.





Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.




Delikátní medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květového medu, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv. melomel, v zahraničí jeden z nejoblíbenějších druhů medoviny.

Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.





Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této medoviny z Trnavska. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Originální medovina vyrobená z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Pro velké akce a milovníky této medoviny nabízíme 10 litrový kanystr.

Pro ohřev v chladném období doporučujeme z nabídky hřebečských medovin zejména knížecí, staročeskou, případně skořicovou medovinu.

Jedinečný recept této nejstarší slovenské medoviny má své počátky v roce 1973, kdy započala novodobá renesance medoviny.

Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.