Pokud chceme něco opravdu výjimečného, můžeme koupit medovinu, která běžně není k dostání, třeba limitovanou edici. Může se jednak o omezené počty lahví z barikových sudů, ale i archivní lahve medovin, které se již třeba dlouhé roky nevyrábí. Cena takových medovin je vyšší, ale odpovídá jejich hodnotě.
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.


Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený směsí léčivých bylin. Lahodná chuť medu a jemná hořkost 18 druhů bylin a koření vytváří dokonalou harmonii tohoto výjimečného nápoje.

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Archívní medovina dozrávala dlouhé měsíce v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem subového dřeva.


Medovina vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenského medu. V barikových sudech z amerického dubu dozrávala 40 měsíců, díky čemuž přináší explozi chutí s náznakem čokolády, vanilky, pralinek, sušeného ovoce a povidel.

Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubovém dubu po karibském rumu, díky čemuž je v ním možné nalézt chuť pralinek, čokolády a sušeného ovoce.

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.


Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".


Jedinečná archívní medovina, která zrála neuvěřitelně dlouhých 18 let v dubovém sudu. Jedná se o první výrobní várku z doby založení výroby Hřebečské medoviny. Jedná se tedy o unikátní edici, která je plněna pouze do 300 luxusních lahví.
