Dárek pro mimořádné a sváteční události
Pokud chceme něco opravdu výjimečného, můžeme koupit medovinu, která běžně není k dostání, třeba limitovanou edici. Může se jednak o omezené počty lahví z barikových sudů, ale i archivní lahve medovin, které se již třeba dlouhé roky nevyrábí. Cena takových medovin je vyšší, ale odpovídá jejich hodnotě.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin ve vánoční edici jako skvělý dárek, který potěší a zpříjemní sváteční den celé rodině.

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený směsí léčivých bylin. Lahodná chuť medu a jemná hořkost 18 druhů bylin a koření vytváří dokonalou harmonii tohoto výjimečného nápoje.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původní variantou, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a...

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky v limitované edici 520ks, která dozrávala 8 měsíců v sudech po skotské whiskey z regionu Islay.

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...

Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30%...

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".


Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...

Výrazná vůně a chuť tříleté Včeloviny dozrávaná ve slovenských dubových sudech vás okouzlí.

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...

Nádherná 3letá polosuchá medovina z bobulí, která zrála posledních 12 měsíců v dubových sudech po Merlotu, aby jí dodala zajímavou strukturu a hloubku. Sudy pocházejí ze dvou...

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin ve vánoční edici jako skvělý dárek, který potěší a zpříjemní sváteční den celé rodině.

Výroční medovina vyráběná spolu se šťávou z jablek, arónie a bezinky. Jako první medoviny z Pasieky Jaros byla nyní opět jubilejní medovina dozrávána v dubovém sudu. V retro...

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený směsí léčivých bylin. Lahodná chuť medu a jemná hořkost 18 druhů bylin a koření vytváří dokonalou harmonii tohoto výjimečného nápoje.

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

