Pokud chceme něco opravdu výjimečného, můžeme koupit medovinu, která běžně není k dostání, třeba limitovanou edici. Může se jednak o omezené počty lahví z barikových sudů, ale i archivní lahve medovin, které se již třeba dlouhé roky nevyrábí. Cena takových medovin je vyšší, ale odpovídá jejich hodnotě.
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.

Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.

Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa". BUDE ZNOVU NASKLADNĚNO 9.12.2020

Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem subového dřeva.



Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubovém dubu po karibském rumu, díky čemuž je v ním možné nalézt chuť pralinek, čokolády a sušeného ovoce.

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala v barikovém sudu od whiskey.


Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".



Tradiční medovina vyrobená z neextrahovaného medu. Dozrávaná 2 roky v dubovém sudu.


Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.