Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Přidané CO2

Lehce sladší cider, který je přirozeně perlivý díky dozrávání v lahvi. Vyrobeno na Moravě v oblasti Chřib.

Velmi suchý cider vyráběný francouzským stylem - tedy bez úprav a zrající v lahvi


Suchý cidre ze směsi starých odrůd, mezi nimiž hraje prim Nonneta. Plná chuť, nekompromisně hořký. Řízný ale dobře pitelný.

Suchý cidre ze směsi starých odrůd. Plná chuť i vůně. Perfektní rovnováha hořké-sladké-kyselá. Pouze jablka, nic víc! Nefiltrovaný, nepasterovaný.

Plný polosuchý cider ze směsi starých odrůd, kde hraje prim Wealthy. Osvěžující, příjemné aroma. Pouze jablka, nic víc! Naturální, tichý, nefiltrovaný, nepasterovaný.

Silný výrazný cider vyráběný pouze z jedné odrůdy jablek - Koženáče. Výrazný styl, charakteristická kyselinka. Nesířen, nefiltrován, nepasterován. Vyrobeno na Valašsku.

Suchý cider z jedné odrůdy jablek - valašské Jaderničky. Výrazná kyselinka, kořenitý charakter, který je typický pro řemeslné cidery. Nefitrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.

Barikovaná varianta suchého cideru Divoké jablko. Větší a vyzrálejší. Poměrně suchý cider, zlatavé barvy a aroma zralého ovoce. Formátem odkazuje k francouzské tradici cidrů.

Autentický cidre ze směsi starých odrůd. Kořenitá mnohovrstevná chuť & vůně, suchý, tichý. Pouze jablka, nic víc! Nefiltrovaný, nepasterovaný.

Autentický jednodruhový cidre ze staré původně americké odrůdy Nonnetit. Příjemně hořký, těžký, suchý, tichý. Pouze jablka, nic víc! Nefiltrovaný, nepasterovaný.

Český cidre, vyráběný ve francouzském stylu dlouhou fermentací a dozráváním v lahvi, bez siřičitanu, konzervantů.

Český cidre, vyráběný tradiční francouzskou metodou – dlouhým kvašením a dozráváním v lahvi. Čistě přírodní produkt.

Český cidre, vyráběný ve francouzském stylu dlouhou fermentací a dozráváním v lahvi, bez siřičitanu, konzervantů. Ročník 2016