Nefiltrované cidery
Cidery, které nejsou filtrované. Tyto cidery mohou obsahovat částice z jablečného moštu a být přirozeně lehce zakalené.
Nejprodávanější
Značky
Odrůdový
Pasterizovaný
Perlivost
Příchuť
Sladkost
Země původu
Polosuchý cider ze sadů z lounska. Ochucený 100% přídodní šťávou z višní z vlastních sadů výrobce.
F.H. Prager 13 je suchý cider plné chuti a výrazu kombinující moravské a anglické jablka.
F.H.Prager je známá česká značka ciderů. Tento cider kombinuje lehkost polosuchého cideru F.H. Cider 11 a příchutě višně. Nesířeno, nefiltrováno, pasterováno.
F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek.
Polosuchý cider z jablek z vlastních sadů oblíbené značky Tátův sad z Líšnice u Prahy, dlouho zrající . Cider takový, jaký budete mít rádi. Skvěle se pije
Suchý déle zrající cider z jablek z Tátova sadu z Líšnice u Prahy. Jemná kyselinka, lehká hořkost akorát.
Oblíbený suchý cider od Tátova sadu se zde propojil s fermentovanou čerstvou višňovou šťávou.
Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska. Dezertní typ cideru, který zrál 8 měsíců v dubových sudech. V chuti je sladší, takřka karamelový či medovinový charakter se znaky...
Suchý cider, vyráběný pomalou fermentací z vybraných starých regionálních odrůd jablek a dozrávající v dubových sudech. Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska.
Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.