První český cider, který obsahuje méně než 0,5% alkoholu.
První český cider, který lze považovat za nealkoholický, protože obsahuje méně než 0,5% alkoholu. Jablečný základ tvoří směs moravských a anglických originál cider jablek, které jsou ovšem kvašeny speciální odrůdou kvasinek, díky čemuž lze dosáhnout této unikátní kombinace- tedy osvěžující chuti ciderů a nízkého stupně alkoholu.
Charakter: jablečný, nefiltrovaný, jemně perlivý, nealkoholický, pasterovaný, obsahuje CO2.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce F.H. Prager
F. H. Prager pokračuje v tradici výroby českých ciderů, nově i bez alkoholu a ochucených
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
F. H. Prager pokračuje v tradici výroby českých ciderů, nově i bez alkoholu a ochucených
F.H. Prager patří k nejstarším původním českým značkám ciderů. A vlastně svou aktivitou odstartovala zájem o tento nápoj. Díky jim za to. Nyní i po změně vlastníka (Kofola a.s.) deklarují původní filozofii: nic než jablko. Sortiment nyní zahrnuje i novinku: nealkoholický cider (Alkoholu méně než 0,5%), což je novinka na českém trhu.
Produkuje lokální, zdravé nápoje bez umělých sladidel, barviv a konzervantů. Vychází z místních tradic s ohledem na současnost i udržitelnou budoucnost. Mladý nápojářský podnik s velkou vizí. Jako jeden z mála českých výrobců nabízí i cider v plechovkách.