Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Svěží medový cider s přídavkem chmele. Skvělé pití na léto, na piknik, při posezení s přáteli.

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.

Velmi příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou bez přídavku koření či bylinek.

Tradičná medovina je dokonalou harmóniou chuti a vône kvetového medu zo slovenských lúk, jemne podfarbeného voňavými bylinkami zvýrazňujúcimi jej výnimočnosť a eleganciu.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.


Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.


Radomilická medovina je vyráběna z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice. Je specifická svou zlatavě – měděnou barvou.

Radomilická medovina je vyráběna z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.


Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku hradní medoviny si ale uchovává i nadále.

Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.

Originální luženská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu

Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno.


Vánoční jemná medovina, ať vychlazená či ohřátá, dokreslí útulnou atmosféru vašeho domova během vánočních svátků. Vyráběná studenou cestou z medů Křivoklátska.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený výtažkem z citrusů a léčivých bylin.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený zázvorovým výtažkem a výtažkem z léčivých bylin.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.


Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po červém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou,

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Speciální edice medoviny z Medovinařství Dvořák. Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu je ideální pro tuto příležitost.

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Tato sarže je dozrávaná v dubovém sudu.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.

Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.


Aktuální varianta tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Medovina vyráběná studenou cestou z medu a černého rybízu. Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce.

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa". BUDE ZNOVU NASKLADNĚNO 9.12.2020

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z vlastních forem.