Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Svěží medový cider s přídavkem chmele. Skvělé pití na léto, na piknik, při posezení s přáteli.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.

Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrávající několik let v dubových sudech.

Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.


Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. V Trnavské medovině jsou ukryty dary slunce, rozmanitost a nekonečná pestrost rozkvetlých luk.


Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a zvýrazňuje blahodárné účinky nápoje. Je specifická svou zlatavě – měděnou barvou.

Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v každém doušku Original Slovenské medoviny.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a jemný medový buket typický pro tento druh medu.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku včelího medu, vody a extraktu směsi bylin a koření.

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k vrcholkům kopců a potěšili se úchvatným pohledem na krásu Slovenska kolem vás.

Limitovaná edice levandulová medoviny zalité sluncem je vyráběná studenou cestou v rodinné firmě Pleva v Potštejně.

Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv. melomel, v zahraničí jeden z nejoblíbenějších druhů medoviny.

Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku hradní medoviny si ale uchovává i nadále.

Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu.

Originální luženská medovina s medově nasládlou chutí a jemným přídavkem koření.

Chuť perníkového koření a medu vyniká v této za studena vyráběné medovině z Rakovnicka. Receptura je shodná s původními editaci, ale díky jemné filtraci je výrazně světlejší a aroma je méně výrazné.

Medovina vyráběná studenou cestou z pajasanového medu kombinovaná s tóny muškátu

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená kvašením z květových medů, zejména pozdně letních s převahou slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.



Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený výtažkem z citrusů a léčivých bylin. Osvěžující chuť citrusů s magickou silou bylin skrývá nezapomenutelný zážitek v každé kapce tohoto čarovného nápoje.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený zázvorovým výtažkem a výtažkem z léčivých bylin. Opojná sladkost medu s jemně pikantním nádechem zázvoru pohladí tělo i duši.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený směsí léčivých bylin. Lahodná chuť medu a jemná hořkost 18 druhů bylin a koření vytváří dokonalou harmonii tohoto výjimečného nápoje.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.


Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.

Speciální edice medoviny z Medovinařství Dvořák. Studenou cestou vyráběná medovina s výraznou chutí medu, květu a čerstvého plodu černého bezu je ideální pro tuto příležitost.

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Tato šarže je dozrávaná v dubovém barikovém sudu.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Dárkové balení ve vymazlené originální značkové krabičce.


Aktuální varianta tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.

Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medovinu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Medovina vyráběná studenou cestou z medu a černého rybízu. Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce.

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z vlastních forem.


Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrává přibližně rok v dubových sudech.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Archívní medovina dozrávala dlouhé měsíce v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.