Velkoobjem
Potřebujete větší množství medoviny na oslavu, na historickou akci? Není problém, nabídka je široká a ceny velmi příjemné.
V případě zájmu o větší množství medoviny, můžete využít nákupu po kartonech, v bag-in-boxech nebo kanystrech. Při nákupu na firmu vám nabízíme využití velkoobchodního ceníku.
Nejprodávanější
Značky

F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek.

F.H. Prager 13 je suchý cider plné chuti a výrazu kombinující moravské a anglické jablka.


F.H.Prager je známá česká značka ciderů. Tento cider kombinuje lehkost polosuchého cideru F.H. Cider 11 a příchutě višně. Nesířeno, nefiltrováno, pasterováno.



Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.

Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro...


Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...


Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.



Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.


Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Frankovka z oblasti Velkých Pavlovic. Díky množství medu je medovina z červené Frankovky polosladká a...


Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro...

Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno. Je velmi příjemnou ovocnou medovinou z kategorie tzv....




Rybízová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.

Tato višňová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.

Polosuchý cider převážně z odrůdy Ontario od moravského výrobce Cidérka, která vždy dodává bohaté kyselinky s citrusovými tóny.


Suchý cider od moravského výrobce Cidérka je vyrobený převážně ze starých odrůd. Je plný v chuti, bohatý na kyselinky a jemně nahořklý.


Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin ve vánoční edici jako skvělý dárek, který potěší a zpříjemní sváteční den celé rodině.

Radomilická medovina je vyráběna z včelího medu nejvyšší kvality z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Z výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování všech vlastností medu.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...



Delikátní medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květového medu, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Ochutnávková nebo malá dárková varianta v krásné designové lahvi.

Amorosa je nejnovější řada řemeslné edice Včeloviny kategorie pyment, která je vyráběná fermentací čerstvě vylisované hroznové šťávy odrůdy Moravský muškát s voňavým slaďoučkým...

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této medoviny z Trnavska. Ochutnávková nebo malá dárková varianta v krásné designové lahvi.
