Medoviny v keramice
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.

Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z...

Velmi výrazná, chutná jarní medovinu, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek.

Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina vyrobená podle receptu na medovinu ze 14. století z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu a plněná do...

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Nejovocnější litevská medovina vyrobená z medu z letních květů a vybraných malin. Ohromující voňavá vůně, s výraznou malinovou chutí a jemnou medovou dochutí. Použito min. 50%...

Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.

Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...

Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost...

Medovina vévodů je litevská medovina jedinečné tmavé barvy a exkluzivní chuti, s velmi jemnou, hedvábnou strukturou, komplexní chutí, protože je vyrobena ze všech včelích...

Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...

Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita

Tradiční polská medovina kategorie trójniak (1/3 medu) je vyrobená studenou cestou hlavně z podzimního medu s malým přídavkem jarních medů, bylin a ovocných šťáv. Obsah alkoholu...

Litevská medovina Kanapinis je kvašená z letního medu silné chuti a směsi tradičních litevských bylin - konopných semen. Na výrobu je použito min. 50% medu a je plněná do...

Okurková pole symbolizují litevský region Kėdainiai. Medovina je kvašená z jarního květového medu (min. 50%) a okurkové šťávy. Má tmavě jantarovou barvu a je plněná do...

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.

Nejovocnější litevská medovina vyrobená z medu z letních květů a vybraných malin. Ohromující voňavá vůně, s výraznou malinovou chutí a jemnou medovou dochutí. Použito min. 50%...

Okouzlující jemná vůně rozkvetlých růží spojená s litevskou tradicí výroby medoviny. Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a s macerovanými květy divoké růže.

Pienių žiedai je litevská medovina, velmi výrazná, chutná jarní medovina, která kombinuje sladkost a hořkost květů pampelišek. Obsahuje min. 50% medu a je plněná do originální...

Med z lipových květů a šťáva z bobulí černého rybízu dává této sladké litevské medovině intenzívní rubínovou barvu a silné aroma černého rybízu. Bohatá plná chuť s tříslovinou...

Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...

Litevská tradiční medovina - speciální, luxusní medovina vyrobená podle receptu na medovinu ze 14. století z nejlepšího a nejvoňavějšího lesního a lučního medu a plněná do...

Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.

Medovina vévodů je litevská medovina jedinečné tmavé barvy a exkluzivní chuti, s velmi jemnou, hedvábnou strukturou, komplexní chutí, protože je vyrobena ze všech včelích...

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže


Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Polský Dwójniak je studenou cestou vyráběná medovina a kvašená ze směsi lipového medu a vody v poměru 1:1. Velmi sladká druhová medovina s výraznou chutí lipového medu. Skleněná...

Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
