Kód: PL0223S | Značka: Apis

Apis - Dominikański - Miód pitny Dwójniak - 0,25 l 16%, keramika

344 Kč / ks 284,30 Kč bez DPH
Na dotaz
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Možnosti doručení
Kategorie: Dezertní medoviny
Hmotnost: 0.45 kg
Země původu: Polsko
Výrobce: Apis
Typ medu: nektarový
Způsob výroby: vařená
Příchuť: bylinná, kořeněná
Alkohol: 16%
Sladkost: sladká
Objem: 0,25 l
Cena/l: 1 376,00 Kč
Originální název: Dominikański - Miód pitny dwójniak
Složení: med, voda, višňová šťáva, líh
Konzervanty: siřičitany
Cena na prodejně: 375,00 Kč
Položka byla vyprodána…
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů je pro nás kvalita na 1. místě! Pak samozřejmě ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Na základě jemného nektarového medu se vyrábí z medového roztoku, v poměru 1 díl medu k 1 dílu vody. Jeho několikaleté zrání mu dodává pikantní chuť a vůni. Obsahuje 16% alkoholu.

Dezertní medovina

Dezertní medovina je vyrobená s přídavkem cukru nebo lihu v kombinaci s umělými aromaty či barvivy. V Medovinárně tuto kategorii medovin běžně neprodáváme. Výjimku tvoří polské medoviny, kde je u některých druhů přídavek lihu povinný ze zákona.

Metheglin

Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.

Druh medu

Světlý med květový neboli nektarový je původem z nektaru rozličných květin. Včely pak v úle nektar přetvářejí na med. Obsahuje lehce stravitelné cukry.

Proces výroby

Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody, nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu. V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Apis

Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Největší producent medoviny v Polsku. Výroba až 800 tis. litrů ročně.

APIS Apiculture v Lublinu je vedoucím výrobcem medoviny a včelích medů. Výroba sahá až do roku 1932. Produkuje více než deset druhů medoviny - oceněné na výstavách v Polsku i v zahraničí. Výrobce kombinuje tradiční polské recepty s moderní výrobou včelích medů a medoviny. Moderně vybavené kontrolní oddělení - monitoruje kvalitu výrobků ve všech fázích výroby.