Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Výroba celkově trvá 5-10 let. Slovinsko je aktuálně jednou z mála zemí, kde se šumivá medovina vyrábí a stále je to záležitost několika lokálních menších malovýrobců. Jsme jedinými dodavateli do ČR.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Polosuchá šumivá medovina vyráběná z květových medů metodou druhotného kvašení v lahvi

Klasickou metodou vyráběná šumivá medovina kvašená z medu v bio kvalitě v nejčistších lokalit Slovinska. Tato šarže je suchá a dodáváme ji bez dárkové krabičky (Fotografie...

Okouzlující sladká šumivá slovinská medovina vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené ze smíšených medů

Unikátní suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu


Výjimečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.

Unikátní suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu


Výjimečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.

Sladká šumivá slovinská medovina vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené ze smíšených medů

Suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu


Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.

Polosuchá šumivá medovina vyráběná z květových medů metodou druhotného kvašení v lahvi
