Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Výroba celkově trvá 5-10 let. Slovinsko je aktuálně jednou z mála zemí, kde se šumivá medovina vyrábí a stále je to záležitost několika lokálních menších malovýrobců. Jsme jedinými dodavateli do ČR.
Značky
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Polosuchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Polosuchá šumivá medovina vyráběná z květových medů metodou druhotného kvašení v lahvi

Suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu

Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medu.

Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.


Suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu

Polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medu.



Polosuchá šumivá medovina vyráběná z květových medů metodou druhotného kvašení v lahvi

Polosuchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Limitovaný set 5 medovinových specialit se Slovinska - 5 různých druhů šumivých medovin (tzv. "medovinové šampaňské").