Kód: SI2111AX | Značka: Čebelarstvo Noč

Čebelarstvo Noč - Šumivá medovina v dárkové krabičce - Peneča medica - 0,75 l 10,9%, sklo

894 Kč / ks 738,84 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému dnes říkáme klasická „šampaňská“ metoda nebo metoda tradiční.
Možnosti doručení
Kategorie: Šumivé medoviny
Hmotnost: 1.5 kg
Země původu: Slovinsko
Výrobce: Gostinstvo Boštjan Noc s.p.
Způsob výroby: za studena
Alkohol: 10,9%
Sladkost: polosladká
Objem: 0,75 l
Cena/l: 1 192,00 Kč
Vhodné jako dárek: pro znalce, pro novomanžele a na svatbu, pro mimořádné a sváteční události, na Silvestra
Originální název: Peneča medica
Složení: voda, med
Dárkové balení: Dárková krabice v ceně
Pořadí novinky: M0650

Užijme šumivou medovinu rozhodně vychlazenou na 6-8°C. V ústech má perlivá medovina svěžest a lehkost. Medové aroma, osvěžující chuť a hravé perlení drobných bublinek dělají z perlivé medoviny jeden z top nápojů.

Na sklenku perlivé medoviny potřebujeme až 50g nejkvalitnějšího slovinského medu. V perlivé medovině "NOČ" je převážně květový med z nedotčených luk na úpatí Štôly, ale také trochu lipového medu z Bledské oblasti a lesní med z Jelovice.

K výrobě této perlivé medoviny byl použit med nejvyšší kvality, slovinský med s chráněným zeměpisným označením.

Co kromě medu ještě obsahuje šumivá medovina "Noč"? Odpověď je jednoduchá: NIC! Perlivá medovina se vyrábí pouze z vody a medu, které jsou podrobeny fermentačním procesům s kvasinkami.

Šumivá medovina je podle nám známých informací vyráběna klasickým způsobem výhradně slovinskými včelaři!

Šumivá medovina může být jedinečným a jedinečným dárkem, můžete ji podávat na speciální oslavy a nezapomenutelné události. Perlivá medovina "NOČ" nenechá nikoho lhostejným.

Šumivá medovina: Šumivá medovina je prémiový alkoholický nápoj vyrobený sekundárním kvašením v lahvi, jehož základem je prvotřídní medovina. Jedná se tzv. medovinové šampaňské. Šumivé medoviny se aktuálně vyrábějí převážně ve Slovinsku.

Šumivá medovina: Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.

Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Informace o výrobci Čebelarstvo Noč

Včelařství Boštjan a Anton Noč je slovinské rodinné včelařství s bohatou tradicí nepřetržitého včelaření již více než století.

Více informací o výrobci se dočtete na záložce Značka.

Kvalitní produkty v Medovinárně

Medovinárna prodává pouze produkty a medoviny od lokálních nebo prověřených výrobců. Při výběru našeho sortimentu je primární kritérium jeho kvalita. Neprodáváme méně kvalitní nebo průmyslové výrobky jen proto, že mají také svojí cílovou skupinu nebo bychom na nich měli větší marži.

Naši zákazníci vyhledávají Medovinárnu právě proto, že zde najdou sortiment, kterému mohou důvěřovat a stačí si jen vybrat produkt nebo medovinu, která jim chutná. Máme tak široký výběr, že si oblíbenou medovinu v něm najde úplně každý.

V případě, že si nevíte rady s výběrem, napište e-mail na eshop@medovinarna.cz nebo vložte dotaz k produktu.

Další informace o produktu můžete nalézt na portále Degustační klub pod kódem produktu SI2111AX.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: