-
nefiltrované
-
nepasterizované
-
odrůdové
-
bez přidaného cukru
-
šumivé
-
Archívní cidery
-
Medové cidery
-
Slovenské cidery
-
nealkoholické
-
české
-
anglické
-
španělské
-
francouzské
-
výroba
Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Odrůdový
Pasterizovaný
Přidané CO2
Příchuť
Sladkost
Země původu




Polosladký řemeslný cider Sascha Kolowrat z 9 vybraných odrůd jablek z Kolowratových sadů v Českém lese. Cider je velmi dobře pitelný. Lehký s lahodnou vůní čerstvého ovoce.



Polosuchý/polosladký cider, který je dochucen macerovaným chmelem. Dozrával v dubových sudech. Je lehce perlivý, přijemný na pití. Vyrobeno na Valašsku.

F.H.Prager 11 je polosuchý, snadno pitelný, nefiltrovaný český cider kombinující jablka z Moravy a anglické odrůdy cider jablek.

F.H. Prager 13 je suchý cider plné chuti a výrazu kombinující moravské a anglické jablka.

F.H.Prager je známá česká značka ciderů. Tento cider kombinuje lehkost polosuchého cideru F.H. Cider 11 a příchutě višně. Nesířeno, nefiltrováno, pasterováno.

Polosuchý cider z jablek z vlastních sadů oblíbené značky Tátův sad z Líšnice u Prahy, dlouho zrající . Cider takový, jaký budete mít rádi. Skvěle se pije

Suchý déle zrající cider z jablek z Tátova sadu z Líšnice u Prahy. Jemná kyselinka, lehká hořkost akorát.

Oblíbený suchý cider od Tátova sadu se zde propojil s fermentovanou čerstvou višňovou šťávou.

Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska. Dezertní typ cideru, který zrál 8 měsíců v dubových sudech. V chuti je sladší, takřka karamelový či medovinový charakter se znaky...

Suchý cider, vyráběný pomalou fermentací z vybraných starých regionálních odrůd jablek a dozrávající v dubových sudech. Skvělý příklad řemeslného cideru z Valašska.

Polosladký, příjemný a skvěle pitelný řemeslný cider z Pardubic bez přidaných barviv a umělých aromat. Skvělý s ledem.

Johannes cyder, psáno s tvrdým "Y" odkazuje k původním starým anglickým stylům. Tento je vyroben však z českých jablek z Táborska. Chuť je výrazná a opravdu extra suchá

Polosuchý cider s ručně sbíranými bezovými květy s mámivě opojnou chutí. Při prvním doušku vás pohladí bezinka, kterou v závěru vystřídá lehká ovocná chuť jablek.

Lehce sladší cider, který je přirozeně perlivý díky dozrávání v lahvi. Vyrobeno na Moravě v oblasti Chřib.

Suchý cider z jihozápadních Čech vyráběný z lokálních jablek tradiční technologií francouzských sadařů

Polosladký jablečný cider s příchutí borůvky. Vyrobeno na Slovensku. 1. místo World Cider Seal 2019

Řemeslný slovenský cidern, jehož základ jsou jablka z jednoho sadu oblasti Vihorlatu.


Suchý cider pochází ze severních Čech z oblasti Českého středohoří. Základem je mošt z jablek a hrušek z místních sadů.

Poctivý, suchý a chmelený cider od Tátova sadu. Za studena chmelený třemi druhy chmele.