Nealkoholický jablečný cider s příchutí černého bezu.
Nealkoholický nápoj vycházející z cideru. Nealkoholického kvašení bylo dosaženo použitím speciálních kvasinek.
Unikátní na našem trhu.
Nyní i příchutí svěžího černého bezu.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce F.H. Prager
Jablářství F. H. Prager vyrábí legendární Pragerův cider a přírodní limonády Pragomošt.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.