Cidery, Strana 2
-
české
-
slovenské
-
anglické
-
španělské
-
francouzské
-
bez přidaného cukru
-
nepasterizované
-
nefiltrované
-
odrůdové
-
nealkoholické
-
medové
-
šumivé
Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Odrůdový
Pasterizovaný
Perlivost
Přidané CO2
Příchuť
Sladkost
Země původu

Velmi příjemná chuť hrušek odrůdy Williams je charakteristická pro tuto voňavou a polosuchou perry.

Větší varianta oblíbeného polosuchého z Tátova sadu. Cider takový jaký budete mít rádi. Skvěle se pije

Suchý cider od oblíbené značky Tátův sad. Jemná kyselinka, lehounká hořkost. Dobrá pitelnost.

Perfektní ukázka suchého anglického cideru. Svěží, jemně perlivý, aroma po dezertním ovoci, to vše dělá tento cider skvělou volbou.

Suchý cider pochází ze severních Čech z oblasti Českého středohoří. Základem je mošt z jablek a hrušek z místních sadů.

Cider z výběru World´s Best Cider 2013. Vintage cider, který je vždy z ročníkových jablek.

Jablečný, polosuchý až sladší cider s ostružinami. Ciderová varianta na rosé


Suchý cidre ze směsi starých odrůd, mezi nimiž hraje prim Nonneta. Plná chuť, nekompromisně hořký. Řízný ale dobře pitelný.

Plný polosuchý cider ze směsi starých odrůd, kde hraje prim Wealthy. Osvěžující, příjemné aroma. Pouze jablka, nic víc! Naturální, tichý, nefiltrovaný, nepasterovaný.

Řemeslný cider vyráběný jen z jedné unikátní staré odrůdy jablek - Kardinál. Cider pochází z valašského regionu. Je suchý, kořenitý s patrnou kyselinkou

Suchý cider z jedné odrůdy jablek - valašské Jaderničky. Výrazná kyselinka, kořenitý charakter, který je typický pro řemeslné cidery. Nefitrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.

Polosuchý, perlivý cider, který je vyroben převážně z jablek s lehkou hořčinou. Tím dostává hlubší a výraznější charakter, který je velmi povedený a vyvážený.

Polosladký a perlivý cider, který je velmi dobře pitelný. V chuti mírně a svěže nakyslý. Harmonický a vyvážený a na degustacích velmi oblíbený.

Polosuchý, perlivý cider, který byl vyroben pouze ze jablek z jednoho unikátního sadu šlechtitelské stanice Holousy. Velký oblíbenec na našich degustacích, díky své vyváženosti...