Polosuchý cider s příchutí chilli.
Zákaldní cider, kde byla propojena chuť jablečného fermentovaného moštu extraktem s chilli. Cider zrál krátce v barrikovém sudu, takže získal kulatost a plnost a lehké znaky dřeva a ostrost chilli!!!
Charakteristika: polosuchý, chilli, lehce perlivý
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Cider Bohemia
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Cider Bohemia má své sídlo v Plzni. Cidery jsou vyráběny z dostupných českých jablek z českých sadů. Nabídka zahrnuje celou škálu ciderů od jednoduchých pro běžné pití až po komplexní zralé cidery dokvašované v lahvi nebo barikované cidery. Mají také celou řadu unikátních příchutí od ovocných až po cannabis. Jejich medový cider (cyser) získal v roce 2019 ocenění ve španělské Asturii.
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.