Český cider se výraznými znaky zralých jablek vybraných odrůd, které cideru dávají plnou chuť a aroma.
Polosuchý až suchý cider s výrazenějším aroma a plnou, vybalancovanou chutí.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Magnetic Apple
Magnetic Apple pochází z Kolína ve Středočeském kraji. Cidery jsou v tom nejlepším slova smyslu "kavárenské". Tedy dobře pitelné s atraktivními příchutěmi přístupné pro každého. Nejsou komplikované, ale možná právě proto jsou dost oblíbené.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Magnetic Apple pochází z Kolína ve Středočeském kraji. Cidery jsou v tom nejlepším slova smyslu "kavárenské". Tedy dobře pitelné s atraktivními příchutěmi přístupné pro každého. Nejsou komplikované, ale možná právě proto jsou dost oblíbené.
Magnetic apple patří k nejstarším českým výrobcům řemeslných ciderů. Původně pouze moštárna se pustila do řemesla a přinesla velmi dobře pitelné a oblíbené cidery klasické, ochucené i hruškové.