Šumivá medovina se vyrábí druhotným kvašením v lahvi z medoviny. Celková doba výroby trvá cca 5 let.
Šumivá medovina se podává vychlazená na 6-8°C.
Šumivá medovina se podává vychlazená na 6-8°C.
Stručně o výrobci Čebelarstvo Šercelj
Včelařství s dlouhou rodinnou tradicí, které se kromě získávání druhových medů zabývá i výrobou medoviny a "šampaňského" z medovinymedovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.šumivá medovina
Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.