Medoviny v keramice, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Výroční medovina vyráběná spolu se šťávou z jablek, arónie a bezinky. Jako první medoviny z Pasieky Jaros byla nyní opět jubilejní medovina dozrávána v dubovém sudu. V retro...
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže