Tento set obsahuje následující položky:
- 1x Miód pitny Trójniak - Herbowy (starý archív 2008) 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Tradiční polská medovina kategorie trójniak (1/3 medu) je vyrobená studenou cestou hlavně z podzimního medu s malým přídavkem jarních medů, bylin a ovocných šťáv. Obsah alkoholu asi 13%.
- 1x Miód pitny Dwójniak - AM 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.
- 1x Miód pitny Dwójniak - Koronny 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Tato polská medovina se vyrábí studenou cestou kvašením ze stejných dílů medu a vody a s přídavkem směsi různých lokálních polských bylin.
- 1x Miód pitny Dwójniak - Jabłkowy 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je nahrazeno čerstvým jablečným moštem.
- 1x Miód pitny Dwójniak - Maliniak 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva.
- 1x Miód pitny Półtorak 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Plněna do keramiky vlastní výroby.
Fotografie setu může být ilustrativní. Vždy platí, co je uvedeno v popisu produktu. Občas musíme z důvodu nedostupnosti některých položek upravovat skladbu setů a ne vždy je stihneme hned přefotit.
Stručně o výrobci Pasieka Jaros
Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.