Sladkost medu v tomto nápoji byla vyvážena přirozenou trpkostí podzimních medových a ovocných taninů, což znamená, že chuť této medoviny zůstane ve vaší paměti po dlouhou dobu.
Plněné do 750 ml keramických lahví a 5 000 ml dubových sudů.
Plněné do 750 ml keramických lahví a 5 000 ml dubových sudů.
Stručně o výrobci Pasieka Jaros
Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.