V zahraničí často ozančovaná jako přírodní neboli tradiční medovina. Je vyráběná podle tradičního receptu fermentací kvalitního květového medu. Příjemná lahodná chuť s vábivými medovými tóny je dosažená unikátním technologických postupem. Podává se vychlazená na 14-18°C, případně ohřátá na 50 - 55°C. Výborná jako aperativ nebo dezert, vhodná i do míchaných nápojů.
Stručně o výrobci Včelco
Malá výroba s velkým srdcemmedovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.přírodní
Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.