Tmavá medovina sa vyznačuje jemne horkastou chuťou, ktorú jej dodávajú rôzne bylinky a korenia. Výrobný proces je odlišný ako pri svetlej medovine a ten jej dodáva tmavú farbu a jemnú chuť. Podávajte v lete vychladenú na 12-14°C a v zime zohriatu na 50-55°C. Je vhodná aj ako aperitív a na prípravu miešaných nápojov.
Vyráběna od roku 2010.
Vyráběna od roku 2010.
Stručně o výrobci EMKO
Tradiční trenčianská medovina.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.