Jednoodrůdový suchý cider. Suchý cider z jablečného moštu čistě z českých jablek odrůdy Opal.
Nepasterizováno, nedoslazováno, nesířeno. Obsahuje přírodní CO2.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Cider Bohemia
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Cider Bohemia má své sídlo v Plzni. Cidery jsou vyráběny z dostupných českých jablek z českých sadů. Nabídka zahrnuje celou škálu ciderů od jednoduchých pro běžné pití až po komplexní zralé cidery dokvašované v lahvi nebo barikované cidery. Mají také celou řadu unikátních příchutí od ovocných až po cannabis. Jejich medový cider (cyser) získal v roce 2019 ocenění ve španělské Asturii.
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.