Kód: CZC1101A | Značka: Českorájský cider

Českorájský cider - 0,75 l 6%, sklo

177 Kč / ks 146,28 Kč bez DPH
Na dotaz
Suchý, výrazný cider z jablek z Českého ráje
Možnosti doručení
Kategorie: Cidery
Hmotnost: 1.63 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Českorájský cider
Alkohol: 6%
Sladkost: suchá
Objem: 0,75 l
Cena/l: 236,00 Kč
Filtrováno: ne
Odrůdový: ne
Pasterizovaný: ne
Perlivost: jemně perlivý
Přidané CO2: ne
Originální název: Českorájský cider 6%, 750ml
Složení: jablečný mošt
Konzervanty: siřičitany
Ročník: 2020
Cena na prodejně: 185,00 Kč
Položka byla vyprodána…
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů je pro nás kvalita na 1. místě! Pak samozřejmě ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Suchý, výrazný cider z jablek z Českého ráje.

Českorájský cider je suchý cider z jablek starých odrůd z regionu Českého ráje. Je intenzivní, s výraznou kyselinkou. Je dobře zralý, takže jsou v chuti znát různé dlouhé tóny ovoce i jader. Je lehce perlivý, nefiltrovaný, nepasterovaný.

cider

Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.

Výrobce Českorájský cider

Českorájský cider pochází z Jičína z Českého ráje v Královéhradeckém kraji. Je to prototyp malociderařství, tedy takřka domácí výroby v minisériích. Cidery jsou řemeslně precizní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Českorájský cider pochází z Jičína z Českého ráje v Královéhradeckém kraji. Je to prototyp malociderařství, tedy takřka domácí výroby v minisériích. Cidery jsou řemeslně precizní.

Představují širokou škálu chutí, dle šarže, roku a dostupných krajových odrůd. Bez použití síry a s minimem zásahů. Opravdu povedené cidery (a příležitostně i perry) ne pro každého, ale pro fajnšmekry.