Cider, kerý zraje měsíc na dubových chipsech.
Cider s dubovými chipsy vyroben pod lesem Borováčkem, z chutných aromatických odrůd jablek ze Středočeského kraje. Speciální suchý cider necháváme zrát na dubových chipsech měsíc v barelech. Tento cider není blendován s žádným jablečným moštem. Je prokvašen úplně do sucha. Je ponechán, tak jak finálně vykvasí. Díky dubovým chipsům se jeho chuť a vůně krásně zakulatí do vanilkových tónů. Je ze všech třech ciderů nejsilnější, obsahuje 7,4 % alkoholu.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Cider z lesa
Výrobce řemeslných ciderů ze Středočeského kraje.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Výrobce řemeslných ciderů ze Středočeského kraje.
Výrobce z Mnichovic u Prahy vyrábí řemeslný cider a prodává jej plechovkách. Kromě cideru se zabývají také pěstováním a výrobou vína.