Suchý osvěžující víceodrůdový cider z moravy.
Víceodrůdový suchý cider z moravských jablek, který Vás výborně osvěží na jaře. Je jemný, lehce naperlený s výraznou chutí a vůní jablek, na závěr ucítíte lehčí kyselinku
Obsah: jablečný mošt, siřičitany, syceno CO2
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Cidérka
Cidérka je menší moštárna z Brna. Vyrábějí od roku 2019 lehké a svěží cidery z převážně dezertních odrůd jablek. Jablka pocházejí z českých sadů. Jsou to cidery, který může pít každý.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Cidérka je menší moštárna z Brna. Vyrábějí od roku 2019 lehké a svěží cidery z převážně dezertních odrůd jablek. Jablka pocházejí z českých sadů. Jsou to cidery, který může pít každý.
Hlásí se k vinařské tradici regionu a tak nechtějí dělat francouzský styl cideru, anglický styl cideru ani španělský styl cideru. Cidery jsou lehké, svěží, bohaté na vůni a ovocnou chuť. Dalo by se říct "něco jako víno". Takové moravské, jablkové frizzante :-)