Kód: CZC1851A | Značka: Kolowrat cider

Kolowrat cider - Cidre Kolowrat Brut ze sadů v Českém lese - 0,75 l 8%, sklo

110 Kč / ks 90,91 Kč bez DPH
Na dotaz
Suchý a druhotně kvašený cidre z jablek z českých sadů z Českého lesa.
Možnosti doručení
Kategorie: Cidery
Hmotnost: 1.8 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Kolowrat cider
Alkohol: 8%
Sladkost: suchá
Objem: 0,75 l
Cena/l: 146,67 Kč
Filtrováno: ano
Odrůdový: ne
Pasterizovaný: ne
Perlivost: tichý
Přidané CO2: ne
Originální název: Cidre Kolowrat Brut 8%, 750ml
Složení: jablečný mošt, oxid uhličitý
Konzervanty: siřičitany
Cena na prodejně: 120,00 Kč
Položka byla vyprodána…

Suchý a druhotně kvašený cidre z jablek z českých sadů z Českého lesa.

Perlivý jablečný cidre brut. Vyrobený tradiční metodou kontrolované fermentace, druhotným kvašením v tancích a dlouhým dozráváním na ušlechtilých kvasinkách.

Charakter: silný a suchý, velmi perlivý, nepasterovaný, SO2 a CO2.

cider

Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.

Výrobce Kolowrat cider

Tradiční „craft“ cider

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tradiční „craft“ cider

Cidery a limonády z Kolowratových sadů, ze jejichž kvalitou a jakostí stojí technolog firmy a zkušený výrobce cideru p. Slouka. Sady se rozléhají na jihovýchodním svahu úbočí hory Přimda, v nadmořské výšce 450-602m. Tato poloha sadů a okolní čistá příroda Českého lesa tvoří unikátní pěstební prostředí. Historie ovocnářství sahá až do roku 1872. V současné době je celková plocha sadů 125ha a zahrnuje speciální francouzské a anglické odrůdy vhodné na výrobu cideru.