Barikovaná varianta suchého cideru Divoké jablko. Větší a vyzrálejší. Poměrně suchý cider, zlatavé barvy a aroma zralého ovoce. Formátem odkazuje k francouzské tradici cidrů.
Divoké jablko je vyrobeno tradičně technologií francouzských sadařů z jablek z venkovského Pošumaví.
V chuti se snoubí trpkost, vyvážená kyselost a trocha toho zbytkového cukru. Stále však brut, ale nikoliv brutálně a příjemně a lehce a dobře pitelně. Přirozeně perlí.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Divoké jablko
Divoké jablko jsou cidery původem ze Strakonicka z Jižních Čech. Cidre vyznává francouzskou cestu výroby a inspiraci ovšem jablka pochází z místních sadů a sklizní. V lahvi dozrávané varianty mají hlubší a plnější chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Divoké jablko jsou cidery původem ze Strakonicka z Jižních Čech. Cidre vyznává francouzskou cestu výroby a inspiraci ovšem jablka pochází z místních sadů a sklizní. V lahvi dozrávané varianty mají hlubší a plnější chuť
Základní řada nabízí výborný poměr výkon (kvalita)/cena. Demisec je u nás dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších.