Vůně je silně zralá s tóny sušeného ovoce. Barva je sytě oranžová, nápoj středně a přirozeně perlivý.
Chuť vám připomene nedozrálé hrozny bílého vína v kombinaci s meruňkou, někdy hruškou.
Velmi příjemný, dobře pitelný stolní cider.
Charakteristika: perlivý, polosuchý, jablečný
cider: Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Informace o výrobci Divoké jablko
Divoké jablko jsou cidery původem ze Strakonicka z Jižních Čech. Cidre vyznává francouzskou cestu výroby a inspiraci ovšem jablka pochází z místních sadů a sklizní. V lahvi dozrávané varianty mají hlubší a plnější chuť.
Více informací o výrobci se dočtete na záložce Značka.
Kvalitní produkty v Medovinárně
Medovinárna prodává pouze produkty a medoviny od lokálních nebo prověřených výrobců. Při výběru našeho sortimentu je primární kritérium jeho kvalita. Neprodáváme méně kvalitní nebo průmyslové výrobky jen proto, že mají také svojí cílovou skupinu nebo bychom na nich měli větší marži.
Naši zákazníci vyhledávají Medovinárnu právě proto, že zde najdou sortiment, kterému mohou důvěřovat a stačí si jen vybrat produkt nebo medovinu, která jim chutná. Máme tak široký výběr, že si oblíbenou medovinu v něm najde úplně každý.
V případě, že si nevíte rady s výběrem, napište e-mail na eshop@medovinarna.cz nebo vložte dotaz k produktu.
Další informace o produktu můžete nalézt na portále Degustační klub pod kódem produktu CZC1402A.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.