Polosuchý jablečný cider ze směsi odrůd.
Vyrobeno ze směsi odrůd jabloní pěstovaných v Českém středohoří.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Kauboy
Značka Kauboy, přináší regionální řemeslný cider. Jak sami uvádějí: drsný cider z divokého severu. Jedná se tedy o klasické cidery bez pasterizace, filtrace a dalších zlepšujících postupů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Značka Kauboy, přináší regionální řemeslný cider. Jak sami uvádějí: drsný cider z divokého severu. Jedná se tedy o klasické cidery bez pasterizace, filtrace a dalších zlepšujících postupů.