Polosladký cider dochucený poctivým hruškovým moštem.
Polosladký cider, který chutná a voní skoro jako hruška. Základní částečně fermentovaný jablečný cider je dochucen moštem z hrušek. Nejedná se tedy o perry (cider pouze z hrušek), ale o výborný sladší cider s příchutí hrušky.
Skvěle pitelný, měkce nasládlý cider tmavší barvy dochucený hruškami. Bude chutnat těm, kteří mají rádi sladší ovoce. Cider je polosladký, příjemně ovocně voňavý a mohl by se hodit ke sladkým dezertům s vlašskými ořechy či čokoládou.
Český cider ze směsi vybraných jablečných odrůd a hrušek, které cideru dávají plnou chuť a aroma.
Charakteristika: jablečný s hruškami, sladší, perlivý, pasterizovaný
Složení: fermentovaná jablečná šťáva, hrušková šťáva, oxid siřičitý, oxid uhličitý.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Magnetic Apple
Magnetic Apple pochází z Kolína ve Středočeském kraji. Cidery jsou v tom nejlepším slova smyslu "kavárenské". Tedy dobře pitelné s atraktivními příchutěmi přístupné pro každého. Nejsou komplikované, ale možná právě proto jsou dost oblíbené.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Magnetic Apple pochází z Kolína ve Středočeském kraji. Cidery jsou v tom nejlepším slova smyslu "kavárenské". Tedy dobře pitelné s atraktivními příchutěmi přístupné pro každého. Nejsou komplikované, ale možná právě proto jsou dost oblíbené.
Magnetic apple patří k nejstarším českým výrobcům řemeslných ciderů. Původně pouze moštárna se pustila do řemesla a přinesla velmi dobře pitelné a oblíbené cidery klasické, ochucené i hruškové.