Jedná se o větší balení oblíbeného suchého cideru. Tento cider má svůj charakter. Má lehce svíravý až třeba nakouřený výraz. Chuť je lehce hořká, lehce kyselá, suchá, což je dáno výběrem odrůd jablek a dlouhým zráním několik měsíců. Cider možná nebude pro každého, ale těm, co jej objeví na něj nedají dopustit, protože postrádá prvoplánovou líbivost, ale zato odmění fajnšmekry. Hodí se třeba k uzenému, houbovým pokrmům.
cider: Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Informace o výrobci Tátův sad
Tátův sad patří bezesporu mezi nejznámější české cidery. Anglický typ cideru vyráběný poctivě a bez spěchu. Pochází z Líšnice ve Středočeském kraji. Kromě základní řady mají také speciály ve velkých lahvích a dobré limonády.
Kvalitní produkty v Medovinárně
Medovinárna prodává pouze produkty a medoviny od lokálních nebo prověřených výrobců. Při výběru našeho sortimentu je primární kritérium jeho kvalita. Neprodáváme méně kvalitní nebo průmyslové výrobky jen proto, že mají také svojí cílovou skupinu nebo bychom na nich měli větší marži.
Naši zákazníci vyhledávají Medovinárnu právě proto, že zde najdou sortiment, kterému mohou důvěřovat a stačí si jen vybrat produkt nebo medovinu, která jim chutná. Máme tak široký výběr, že si oblíbenou medovinu v něm najde úplně každý.
V případě, že si nevíte rady s výběrem, napište e-mail na eshop@medovinarna.cz nebo vložte dotaz k produktu.
Další informace o produktu můžete nalézt na portále Degustační klub pod kódem produktu CZC0501.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.