Náš medovinový archív skýtá opravdu zajímavé medoviny, na které jste pravděpodobně již zapomněli anebo které jste možná vůbec nepoznali. Nechceme je nechávat ležet navždy a příležitost odegustovat je přichází právě tento rok u příležitosti výročí 10 let Muzea medoviny.
Ano, bylo to v roce 2013, kdy jsem v rámci vznikající Buddha čajovny v Myslíkově ulici otevřel malý koutek s nabídkou několika desítek medovin a s možností ochutnávek. V roce 2014 se pak otevřel samostatný degustační salónek. Cílem projektu Muzea medoviny bylo objevování méně známých českých medovin a seznamování veřejnosti s historií a výrobou medovin. Velmi brzy jsem pochopil, že na českém trhu jsou 2 kategorie medovin, ty poctivé tradiční a ty levné konzumní (vylepšované). Tehdy přes 10 let jsem vůbec neplánoval otevírat kamennou prodejnu, ale vývoj a váš zájem o kvalitní medoviny mě k tomu nasměřoval.
Jiří Pouček, Medovinárna - Muzeum medoviny
Večer bude zároveň taková retrospektiva, co se za těch 10 let postupně odehrálo. Vše bude doplněno autentickou ochutnávkou archívních medovin.
Začátek v 19:00. Ukončení do 22:00.
V ceně je ochutnávka min. 10 vzorků medovin a bohaté občerstvení: pečivo, sýry, klobásky, paštiky, škvarkovka.
Nutná rezervace a platba předem!
Kapacita pouze 15 osob.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.