Kód: PL1231R | Značka: Mazurskie Miody

Mazurskie Miody - Piasecki - Miód pitny Półtorak Niesycony - 0,6 l 16%, keramika

584 Kč / ks 482,64 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Možnosti doručení
Kategorie: Dezertní medoviny
Hmotnost: 1.25 kg
Země původu: Polsko
Výrobce: Mazurskie Miody - Bogdan Piasecki
Způsob výroby: za studena
Příchuť: kořeněná, švestková
Alkohol: 16%
Sladkost: velmi sladká
Objem: 0,6 l
Cena/l: 973,33 Kč
Vhodné jako dárek: pro mimořádné a sváteční události
Složení: med, voda, švestková šťáva, líh, koření, byliny
Konzervanty: siřičitany
Pořadí novinky: M0622
Cena na prodejně: 615,00 Kč
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů je pro nás kvalita na 1. místě! Pak samozřejmě ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Zachovává si cenné složky včelího medu, protože není vyrobena tepelnou úpravou. Během mnoha let zrání se vytvořilo nejušlechtilejší víno s výraznou jedinečnou vůní švestkového džusu. Poltorak Piasecki se vyrábí podle starého rodinného receptu.



Obsah alkoholu 16% obj.

Dezertní medovina

Dezertní medovina je vyrobená s přídavkem cukru nebo lihu v kombinaci s umělými aromaty či barvivy. V Medovinárně tuto kategorii medovin běžně neprodáváme. Výjimku tvoří polské medoviny, kde je u některých druhů přídavek lihu povinný ze zákona.

Melomela

Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.

Proces výroby

Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Mazurskie Miody

Medoviny značky Mazurskie Miody jsou vyráběné studenou cestou. Je to skvělá hodnota a rarita nejen polském na trhu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Medoviny značky Mazurskie Miody jsou vyráběné studenou cestou. Je to skvělá hodnota a rarita nejen polském na trhu.

Z důvodu výroby studenou cestou se každý ročník mírně liší. Medoviny jsou přirozené, ne dokonalé. Nejlepší z nabídky jsou półtoraky - jedinečné a prvotřídní.

Výsledkem spojení tradiční receptury s moderní technologií jsou unikátní nevařené medoviny. Z ostatních medovinových vín vyráběných v Tomaszkowie vyniká vysoce kvalitní, hlubokou, intenzivní chutí a chováním přirozených vlastností včelího medu. Na trhu jsou czwórniaki, trójniaki, dwójniaki, półtoraki a ochucené nápoje "honey wine".