Kód: PL1231R | Značka: Mazurskie Miody

Mazurskie Miody - Piasecki - Miód pitny Półtorak Niesycony - 0,6 l 16%, keramika

584 Kč / ks 482,64 Kč bez DPH
Skladem (7 ks)
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Možnosti doručení
Kategorie: Dezertní medoviny
Hmotnost: 1.25 kg
Země původu: Polsko
Výrobce: Mazurskie Miody - Bogdan Piasecki
Způsob výroby: za studena
Příchuť: kořeněná, švestková
Alkohol: 16%
Sladkost: velmi sladká
Objem: 0,6 l
Cena/l: 973,33 Kč
Vhodné jako dárek: pro mimořádné a sváteční události
Složení: med, voda, švestková šťáva, líh, koření, byliny
Konzervanty: siřičitany
Pořadí novinky: M0622
Cena na prodejně: 615,00 Kč

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Zachovává si cenné složky včelího medu, protože není vyrobena tepelnou úpravou. Během mnoha let zrání se vytvořilo nejušlechtilejší víno s výraznou jedinečnou vůní švestkového džusu. Poltorak Piasecki se vyrábí podle starého rodinného receptu.



Obsah alkoholu 16% obj.

Dezertní medovina

Dezertní medovina je vyrobená s přídavkem cukru nebo lihu v kombinaci s umělými aromaty či barvivy. V Medovinárně tuto kategorii medovin běžně neprodáváme. Výjimku tvoří polské medoviny, kde je u některých druhů přídavek lihu povinný ze zákona.

Melomela

Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.

Proces výroby

Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Mazurskie Miody

Medoviny značky Mazurskie Miody jsou vyráběné studenou cestou. Je to skvělá hodnota a rarita nejen polském na trhu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Medoviny značky Mazurskie Miody jsou vyráběné studenou cestou. Je to skvělá hodnota a rarita nejen polském na trhu.

Z důvodu výroby studenou cestou se každý ročník mírně liší. Medoviny jsou přirozené, ne dokonalé. Nejlepší z nabídky jsou półtoraky - jedinečné a prvotřídní.

Výsledkem spojení tradiční receptury s moderní technologií jsou unikátní nevařené medoviny. Z ostatních medovinových vín vyráběných v Tomaszkowie vyniká vysoce kvalitní, hlubokou, intenzivní chutí a chováním přirozených vlastností včelího medu. Na trhu jsou czwórniaki, trójniaki, dwójniaki, półtoraki a ochucené nápoje "honey wine".