Lesní neboli medovicový med včely zpracovávají z tzv. medovice - husté sladké tekutiny nacházející se na listech a jehlicích prakticky všech dřevin (dubu, buku, lípy, vrby, smrku, borovice, jedle, modřínu atd). Obsahuje nižší podíl glukózy a fruktózy, naopak více sacharózy i složitějších cukrů dextrinů, minerálních látek a volných aminokyselin.
Přirozenou vlastností každého medu je jeho krystalizace, která nemá vliv na jeho kvalitu
Přirozenou vlastností každého medu je jeho krystalizace, která nemá vliv na jeho kvalitu
Stručně o výrobci Včelařství Krejčí
Tomáš Krejčímed
Nabízíme vás české medy od včelařů, kteří medy zpracovávají šetrným způsobem.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.