Originální medový cider "cyser" z českých jablek.
Medový cider byl výroben způsobem fermentace pláství medu společně s jablečným moštem, vyzrával posléze v dubovém sudu.
Nepasterizováno, nedoslazováno, nesířeno, obsahuje CO2.
Uchovávejte při teplotě do 8°C, podávejte chlazené.
Medový cider
Klasický jablečný cider kvašený spolu s medem nebo medem doslazený
Výrobce Cider Bohemia
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Cider Bohemia má své sídlo v Plzni. Cidery jsou vyráběny z dostupných českých jablek z českých sadů. Nabídka zahrnuje celou škálu ciderů od jednoduchých pro běžné pití až po komplexní zralé cidery dokvašované v lahvi nebo barikované cidery. Mají také celou řadu unikátních příchutí od ovocných až po cannabis. Jejich medový cider (cyser) získal v roce 2019 ocenění ve španělské Asturii.
Vše z českých jablek a dalšího ovoce od vybraných sadařů, bez chemie, bez konzervantů a Éček, pro zvýšení trvanlivosti pasterujeme pouze mošty, které prodáváme v Bag-in-Boxech. Cidery i ocet jsou nepasterované.